Interieuradvies op maat

Interieurstyling voor een persoonlijk interieur

  • Je weet niet hoe je aan de inrichting van je living begint?
  • Je wil van je keuken een open leefkeuken maken die een geheel vormt met je leefruimte?
  • Je verhuist van een groot huis naar een appartement en wil alles laten inrichten?

Het persoonlijk inrichten van je interieur: dat is niet altijd simpel. Met mijn interieuradvies als interieurarchitect kom je een heel eind. Ik geef je graag advies over de totale inrichting en indeling van je ruimtes, over het ontwerp van meubels tot de aankleding met gordijnen, de verlichting en de kleuren.

Interieur en design

Een smaakvol interieur en mooi design gaan hand in hand. Wat niet betekent dat jouw interieur en het design ervan strak en afgelijnd moeten zijn. Belangrijk is vooral dat je interieur perfect past bij jou, je manier van leven.

Van kleine aanpassingen tot heuse renovatie

Je hele interieur strippen is soms nodig, maar soms ook niet. Met enkele kleine aanpassingen, een nieuw meubel op maat,  andere verlichting en raamdecoratie, kan er al heel wat veranderen. Maar misschien zie je het wel een pak grootser.

Interieuradvies voor totaalprojecten

In andere interieurs mag er best wat aangepakt worden en worden soms muren gesloopt, ramen groter gemaakt of verplaatst en worden de ruimtes volledig opnieuw aangekleed. Ook voor totaalprojecten ben je bij mij aan het goede adres.

Interieuradvies voor alle ruimtes in je woning

Je kan bij mij terecht voor interieuradvies omtrent alle ruimtes in je woning. Of je nu een keukenrenovatie of badkamerrenovatie in gedachten hebt, het restylen van je woonkamer, het opnieuw inrichten van je bureau, je slaapkamers een nieuwe look & feel geven met meubels op maat, … Alles is mogelijk.

Interieuradvies voor particulieren én professionals

Ik help particulieren bij hun interieurinrichting van hun gezinswoning, appartement, 2de verblijf of vakantiewoning. Evenzeer kunnen professionals op mij een beroep doen. Ik help jou met het interieurdesign van je winkel, praktijkruimte, kantoor,…

Kosten interieuradvies

Wat is de prijs voor interieuradvies? Alles hangt uiteraard van de grootte van het project. Gaat het om een restyling met het ontwerp van een enkel meubel, of gaat het om een heus totaalproject en een renovatie? Ik maak altijd een vrijblijvende, duidelijke offerte met een vaste prijs. Bij mij hoef je geen percentages te betalen op de materialen en de aannemers. De prijs op de offerte is de prijs die je op het einde van de rit betaalt.

Interieuradvies Antwerpen en ruime regio

Interieuradvies op maat geef ik graag in de ruime regio rond Antwerpen. Ik kom met plezier langs voor een persoonlijk en uitgebreid adviesgesprek. Samen met jou ga ik op zoek naar de perfecte balans tussen design, functie, kleur en sfeer.

Op zoek naar interieuradvies in de regio Antwerpen?

Graag meteen een afspraak?
Bel 0468 23 91 19 of mail mij.