Interieurarchitect Antwerpen gezocht?

Een nieuw interieur voor je woning in regio Antwerpen

  • Een interieurontwerp voor je keuken, badkamer, bureau, leefruimte of ganse woning?
  • Je bestaande woning laten aanpassen en opnieuw inrichten?
  • Je keuken of badkamer laten renoveren?
  • Advies van een bekwaam binnenhuisarchitect?

Als binnenhuisarchitect in de ruime regio Antwerpen help ik je graag met je persoonlijke project, hoe klein of groot ook.

Wat doet een interieurarchitect?

Als interieurarchitect Antwerpen help ik jou om de verschillende ruimtes in je woning of je onderneming optimaal in te delen en in te richten. Zo ontwerp ik ook maatmeubilair om de ruimtes optimaal te benutten. Belangrijk voor mij is ook dat je een goed gevoel krijgt in je woning, dat je er optimaal in functioneert en je er helemaal in thuis voelt. Ieder interieurontwerp stem ik volledig af op jou, je levenswijze en je stijl.

Van inrichting, over kleuren, meubelontwerp tot verlichting

Je wil een gezellig, mooi ingericht interieur, maar je weet niet waar begonnen. Ik bekijk je ruimtes van vloer tot plafond en maak een interieurontwerp voor zowel je meubels als de inrichting, de kleuren, de verlichting en de stoffenkeuze in je ruimtes.

Kleine én grote projecten

Misschien ben je uitgekeken op je huidig interieur. Of je hebt een oude woning gekocht en wil die grondig renoveren van beneden tot boven. Of je wil graag een tv-meubel laten ontwerpen, een haardmeubel, een elegante boekenkast of een heuse keukeninrichting. Je kan bij mij terecht voor elk interieurproject, van ontwerp van een klein meubel tot een heuse totaalinrichting.

Voor alle ruimtes in je woning

Ik help je graag met interieurinrichting van alle mogelijke ruimtes. Of je nu je keuken in een nieuw kleedje wil steken, de badkamer toe is aan een grondige renovatie, je de zolderkamer wil omtoveren in een leuke slaapkamer, je bureau wil laten voorzien van mooie, praktische kasten of je woonkamer een nieuw, tijdloos elan wil geven, …

Interieurarchitect landelijke stijl

Hou je van een strakke, landelijke stijl? Als interieurarchitect help ik je graag je ruimtes in een hedendaagse landelijke stijl in te richten. Van ontwerp van  je meubels op maat tot de raamdecoratie en de verlichting. Ontdek hier hoe ik te werk ga.

Toch liever een moderne look voor je interieur?

Val je eerder voor een modern, strak interieur? Ik maak ook heel moderne en afgelijnde ontwerpen. Ik ontwerp je interieur altijd volledig op maat en hou absoluut rekening met je voorkeuren en wensen.

Duurzaam interieur

Welke stijl je ook verkiest, ik zorg ervoor dat je interieur duurzaam en tijdloos wordt. Zo kan je jaren genieten van een stijlvolle én functionele inrichting van je woning of professionele ruimte.

Waarom mij inhuren als je binnenhuisarchitect in Antwerpen?

  • je kan bij mij terecht voor een meubelontwerp van een meubel tot een volledige totaalinrichting
  • je krijgt een gedetailleerde offerte met een vaste prijs (ik reken geen percentages aan)
  • je kan rekenen op mijn vakmanschap en vele jaren ervaring

Voor particulieren en professionelen in en rond Antwerpen

Voor een afspraak kom ik graag thuis of op kantoor bij je langs. Dan krijg ik al een eerste indruk en komen de ideeën als vanzelf om jouw interieur hedendaags in te richten. Kom je liever zelf bij mij langs in mijn studio? Altijd welkom op afspraak. Ik werk zowel voor particulieren als professionelen in de ruime regio rond mijn werkplaats Zandhoven,  Antwerpen, Lier,  Turnhout, Herentals, Geel, ..

Op zoek naar een binnenhuisarchitect in de regio Antwerpen?

Graag meteen een afspraak?
Bel 0468 23 91 19 of mail mij.