Mijn werkwijze in 10 stappen

1. Vrijblijvend kennismakingsgesprek

Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek luister ik naar jouw wensen en verlangens. Daar begint elk project mee, hoe klein of groot ook. Ik kom het liefst bij jou aan huis of op kantoor. Dat geeft me al een goed idee van de huidige situatie en wat er mogelijk is.

2. Gedetailleerde offerte met vaste prijs

Ik maak een gedetailleerde offerte. Daar staat een vaste prijs op. Die verandert niet meer en wordt dus niet beïnvloed door jouw keuze van materialen, aannemers, … Ik werk niet op percentage maar gebaseerd op het werk dat ik voor jou uitvoer.

3. Opmeten

Nadat je mijn offerte hebt goedgekeurd, kom ik alles ter plaatse opmeten. Zo weet ik exact hoe en waar. En komen er geen verrassingen naar boven. Bovendien kan je steeds rekenen op mijn meer dan 30 jaar ervaring als binnenhuisarchitect.

4. Voorontwerpen

Ik maak minstens vier gepersonaliseerde voorontwerpen. Ze zijn stuk voor stuk anders. Samen met jou pik ik die ontwerpen en details eruit die jij verkiest. Zo komen we tot een definitief ontwerp dat volledig aansluit bij je wensen, je stijl en je dromen.

5. Definitieve ontwerpplan

Ik maak de definitieve ontwerpplannen. Samen kiezen we de juiste materialen, de bijhorende kleuren, de verlichting, de stoffen,… Ik ga ook graag met je mee naar de juiste speciaalzaken waar we alle materialen samen uitkiezen.

6. Prijsraming

Na stap 5 kan jij het project verder alleen laten uitvoeren, of je kiest voor mijn verdere begeleiding. Dan maak ik onder meer een gedetailleerde prijsraming van je project.

7. Technische tekeningen en geschikte vakmensen

Ik maak de technische tekeningen. En ik suggereer geschikte vakmensen en aannemers bij wie je een offerte kan opvragen. Werk je liever met de mensen die je zelf uitkiest? Uiteraard geen probleem.

8. Samen offertes en prijzen vergelijken

Ik help je met de vergelijking van de verschillende prijzen in de offertes. We kiezen de geschiktste partijen uit.

9. Project van start

Het project gaat nu écht van start. Ik hou toezicht op een correcte uitvoering van de werken.

10. Genieten van je nieuwe interieur

Je project wordt opgeleverd. Eindelijk kan je genieten van je nieuwe interieur.

Jouw nieuw interieur begint met een goed gesprek!

Maak vandaag nog een afspraak.
Bel 0468 23 91 19 of mail mij.