Johan Wuyts: jouw interieurarchitect

Tijdloze interieurs met mooie lijnen en warme materialen

Als interieurarchitect hou ik van tijdloze interieurs met mooie lijnen en warme materialen. Interieurs die uitnodigend zijn en mensen een goed gevoel geven. Want bovenal hou ik van mensen, hun verhalen en hun dromen. Het is altijd een voorrecht om samen met mijn klanten hun interieurdroom te mogen realiseren.

Binnenhuisarchitect met vele jaren ervaring

Ik ben in 1989 afgestudeerd als binnenhuisarchitect aan de Universiteit Antwerpen. Sindsdien ben ik altijd als zelfstandig binnenhuisarchitect aan het werk geweest. Ik kan dus bogen op heel wat ervaring.

Naast mijn passie voor binnenhuisarchitectuur ben ik ook een familieman. In een gezin met drie kinderen leer je al snel dat een interieur niet alleen aangenaam en mooi moet ogen, maar ook functioneel en praktisch moet zijn.

Liefde voor interieurdesign

Mijn liefde voor interieurdesign en het ontwerp van bijpassende meubelen zet ik met veel plezier in voor jouw project. Het blijft ook niet bij ontwerpen en tekenen. Ik adviseer je ook over de materiaalkeuze, de kleuren, de verlichting, de stoffen, je raamdecoratie … Zo komen we samen tot een harmonieus geheel dat jouw interieur naar een hoger niveau tilt.

Oog voor detail

Mijn oog voor detail weerspiegelt zich in elk interieurontwerp. In hoe ik het project teken en inricht, maar evenzeer in mijn materiaalsuggestie.

Technologische nieuwigheden opvolgen

Ik volg ook nauwgezet technische ontwikkelingen op. Dat maakt dat ik altijd op de hoogte ben van de laatste technologische nieuwigheden. Ik volg ook nog altijd opleidingen om mezelf te perfectioneren.

Persoonlijke aanpak

Ik run mijn ontwerpbureau alleen. Dat betekent dat ik alles zelf doe: van het eerste gesprek en de ontwerpen tot de werfopvolging. Ik sta volledig achter mijn heel persoonlijke aanpak. Dat maakt dat ik jouw project helemaal ter harte neem en er ook alle tijd voor uittrek om naar je te luisteren en je wensen te realiseren.

Tijdloze ontwerpen

Tijdloosheid is mijn mantra… Natuurlijk zijn er in interieurdesign altijd wel trends maar ik vind het eerlijk gezegd niet zo belangrijk om die te volgen. Veel belangrijker zijn jouw wensen en behoeftes. Die vertaal ik naar een tijdloos ontwerp dat de tand des tijds lang doorstaat.

Jouw nieuw interieur begint met een goed gesprek!

Maak vandaag nog een afspraak.
Bel 0468 23 91 19 of mail mij.