Interieurontwerp op jouw maat

Interieurontwerp door ervaren binnenhuisarchitect

  • Droom je van een interieur helemaal afgestemd op jouw smaak en persoonlijkheid?
  • Je interieur laten ontwerpen door een ervaren binnenhuisarchitect?
  • Een volledig nieuw en uniek ontwerp voor het interieur van je woning, kantoor, praktijk?

Van ontwerp van een meubel tot complete renovatie

Ga je verbouwen of wil je een bestaande ruimte wat meer karakter geven? Ben je op zoek naar dat ene meubelstuk dat je woonkamer een nieuw elan zou geven? Of misschien vind je maar geen boekenkast, tv-meubel of haardmeubel dat perfect aansluit bij jouw noden?

Volledige make-over

Heb je eerder wat groots voor ogen en ben je klaar om je keuken, badkamer, leefruimte, of zelfs je hele woning en werkomgeving een volledige make-over te geven? Voor alle projecten, klein en groot, als particulier of voor professionele doeleinden, sta ik klaar om jou van begin tot einde te ondersteunen. En om al jouw wensen werkelijkheid te maken.

Een persoonlijk en authentiek interieur

We leven in een tijdperk waarin massaproductie en automatisering de nieuwe norm zijn. Thuis dromen we van een persoonlijk en authentiek interieur. Een persoonlijk interieurontwerp als een manier om onze eigenheid en identiteit te benadrukken. Samen met jou creëer ik dat gepersonaliseerd interieur dat je toelaat helemaal jezelf te zijn.

Liefde voor interieur design

Als binnenhuisarchitect heb ik een grote liefde voor interieur en design. En evenzeer voor mensen. Ik luister graag naar wat jij verlangt in jouw persoonlijke interieur. Het is altijd mijn streven om jouw visie te helpen realiseren en je dromen waar te maken. Met oog voor detail, schoonheid en functionaliteit.

Tijdloos én functioneel interieurontwerp

Je wilt je leefruimte terug laten stralen, je slaapkamer praktischer inrichten, je bureau voorzien van handige boekenkasten? Wat meer warmte en gezelligheid brengen in je living? Je afgeleefde keuken omtoveren tot een eigentijdse leefkeuken? Ik zorg voor een tijdloos interieurontwerp dat tegelijk mooi oogt én functioneel is.

Wat kost een interieurontwerp?

Vanzelfsprekend hangt de prijs van een interieurontwerp grotendeels af van de grootte van jouw project. Gaat het om advies naar kleuren, stoffen en meubels? Of over de complete inrichting van een ruimte inclusief het ontwerp van enkele meubels? Feit is dat ik altijd vooraf een gedetailleerde, vrijblijvende offerte voor jou maak met een vaste prijs.

Jouw interieurontwerp begint met een goed gesprek!

Maak vandaag nog een afspraak.
Bel 0468 23 91 19 of mail mij.