Totaalprojecten voor je interieur

Interieurarchitect gezocht voor je totaalproject?

  • Een oude woning gekocht die je van kop tot teen wil renoveren?
  • Droom je van een complete renovatie van je interieur?
  • Je leuke, maar wat verouderde villa is toe aan een flinke make-over?

Expert in totaalinterieur

Als interieurarchitect ben ik een expert in totaalprojecten voor je interieur. Dat betekent dat ik je in het hele project begeleid. Ik ontwerp met tekeningen een heel nieuw interieur voor je woning of professionele ruimte. En ik zoek samen met jou uit hoe we alles indelen en uiteindelijk aankleden met kleuren, stoffen en meubels.

Totaalinterieur op maat

Ik ontwerp jouw interieur volledig op maat van je wensen en dromen. Heb je al een beeld voor ogen van wat je wilt? Prima, ik luister graag naar je verhaal. Helemaal geen idee hoe je totaalproject eruit moet zien? Samen gaan we op zoek naar een concept dat helemaal bij je past, een interieurontwerp waar jij je goed bij voelt en dat tegemoet komt aan je functionele en esthetische vereisten.

Maatmeubilair voor elke ruimte

Voor je persoonlijke op maat gemaakte interieur creëer ik maatmeubilair. Maatmeubelen die volledig afgestemd zijn op je interieur. Ik ontwerp meubelen voor je leefruimte, badkamer, keuken, wasplaats, bureau, dressing, slaapkamer, …

Totaalproject badkamer

Je droomt van een complete badkamerrenovatie? Een nieuwe indeling met een inloopdouche, een ligbad of misschien zelf een sauna of jacuzzi? Een praktisch badkamermeubel met twee lavabo’s en kranen? Aangename én functionele verlichting? Ik begeleid je badkamerrenovatie van ontwerp tot complete realisatie.

Keukenrenovatie voor elke grootte en stijl

Eerder hedendaags landelijk, liever heel strak, of vooral eigentijds en duurzaam? Ik ontwerp je keuken in functie van je smaak en levensstijl. Of je keuken nu huist in een lange smalle ruimte, je een eiland van een keuken hebt of een verloren hoekje waar je keuken moet inpassen,… Samen zorgen we voor een efficiënt keukenontwerp dat perfect in de ruimte past en zo functioneel mogelijk is.

Hoe ga ik te werk voor jouw totaalproject?

Elk project is uniek. Daarom begin ik elk ontwerp met een goed gesprek. Met luisteren naar jou en je verwachtingen. Met dat verhaal bepaal ik de stijl, de indeling van je ruimtes, de materialen, de kleuren. Elk detail bekijken we en bespreken we. Je krijgt heel wat verschillende voorontwerpen waaruit we samen het perfecte ontwerp kiezen en samenstellen. Check hier mijn complete werkwijze.

Jouw totaalproject begint met een goed gesprek!

Maak vandaag nog een afspraak.
Bel 0468 23 91 19 of mail mij.